Står du fast, og ønsker hjelp til veien videre?

Finnmarkskollektivet er spesialisert på langtidsbehandling av rusavhengighet. Vi tror at alle mennesker har mulighet til å utvikle seg i positiv retning, og vi har erfaring og kompetanse til å hjelpe deg med det.

Vi på Finnmarkskollektivet vet at det å jobbe seg ut av en rusavhengighet er krevende, og at det tar tid. Vi vet også at det er mulig. Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt hos oss. Ved hjelp av meningsfulle gjøremål skaper vi struktur i hverdagen. Det er du som må gjøre jobben, men vi går ved siden av deg hele veien.

Våre aktiviteter

Vi tenker at aktivitet er viktig både under behandling, og i hverdagen etter tiden hos oss. Derfor ønsker vi at beboerne skal finne noe de kan fortsette å benytte seg av, også etter endt behandling.

Les mer

Vår metode

I Finnmarkskollektivet er behandlingen individuelt tilpasset. Samtidig er kollektivet bevisst på den enkeltes forhold til gruppen og felleskapet, i fellesaktiviteter og oppgaver.

Les mer

Om Finnmarkskollektivet

Finnmarkskollektivet er en helhetlig behandlingsinstitusjon for rusrelaterte problemer og avhengighetsproblematikk. Behandlingen er for kvinner og menn fra hele landet, i alderen 16 år og oppover, med ulik tilleggsproblematikk.

Les mer

Noe du lurer på?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende drøfting, eller informasjonssamtale enten du kommer fra kommune, helseforetak, rusteam i kommunen eller er pårørende.

Ring oss 78 44 45 30

Rett til å klage

Du har rett til å klage dersom du mener at du ikke har fått oppfylt dine rettigheter som pasient, eller at du ikke har mottatt de helse- eller omsorgstjenestene du har krav på. Pårørende kan også ha klagerett.

Rett til å klage – Helsenorge